Gastinstructie 2022

Gebruik manege voor betaalde (privé) lessen

Het is toegestaan om de buitenmanege van De Terschellinger Ruiters als gecertificeerde instructrice te gebruiken voor het geven van betaalde privélessen.

Optie 1:  Privéles in de verenigingbak gegeven door gast instructie (een gast instructrice is niet lid van onze vereniging). Alle instructeurs van buiten af betalen € 100,- per weekend (vrijdag t/t zondag) of € 50,- per dag. De lessen mogen uitsluitend gegeven worden op tijden dat er geen ingeroosterde verenigingslessen zijn. Tijdens de lessen van de gastinstructrice kunnen de overige leden geen gebruik maken van de bak.

Optie 2: Privéles in de verenigingbak gegeven door gast instructie (een gast instructrice is niet lid van onze vereniging). Alle instructeurs van buiten af betalen € 30,- per uur. De lessen mogen uitsluitend gegeven worden op tijden dat er geen ingeroosterde verenigingslessen zijn. Tijdens de lessen van de gastinstructrice kunnen de overige leden geen gebruik maken van de bak.

Optie 3: Instructeurs (lid van onze vereniging) willen de bak gebruiken voor privé (groeps)lessen, ze betalen € 20,- per uur. Deze optie boek je voor een kwartaal. Het (privé)lesuur zal worden opgenomen in de lesagenda. Wekelijks zal de bak voor dat bepaalde uur gereserveerd zijn voor de privéles. De overige leden kunnen dat uur geen gebruik maken van de bak.

Optie 4: Instructeurs (lid van onze vereniging) willen de bak gebruiken voor privé lessen met max. 3 personen, ze betalen € 2,= per lessende persoon. Tijdens deze privéles mogen alle overige leden gewoon gebruik maken van de bak.

Van alle instructrices die les geven (ook privé les) op ons terrein, wil het bestuur graag een copy van de lesgeefbevoegdheid. Dit i.v.m. mogelijke ongevallen en de verzekering!

Natuurlijk is het altijd mogelijk om iemand gewoon te helpen of wat aanwijzingen te geven! Maar wordt er betaald voor de les, dan moet de instructrice de vereniging hiervoor een (kleine) vergoeding geven. 

Wilt u meer weten over de vergoedingen, die wij als vereniging vragen voor één van deze drie opties neem dan contact op met onze penningmeester.

Martien Verduyn

Natuurlijk is het altijd mogelijk om iemand gewoon te helpen of wat aanwijzingen te geven!

Deel deze pagina