Gebruik buitenbak voor betaalde (privé) lessen.


Het is toegestaan om de buitenbak van De Terschellinger Ruiters als gecertificeerde instructrice / instructeur te gebruiken voor het geven van betaalde privélessen. Hiervoor gelden een aantal regels en mogelijkheden.


Optie 1:

Privéles in de verenigingbak gegeven door gastinstructeur (een gast instructrice / instructeur is geen lid van onze vereniging). Gastinstructeurs van buiten af betalen € 100,- per weekend (vrijdag t/m zondag) of € 50,- per dag. De lessen mogen uitsluitend gegeven worden op tijden dat er geen ingeroosterde verenigingslessen zijn. Tijdens de lessen van de gastinstructrice kunnen de overige leden geen gebruik maken van de bak.


Optie 2:

Privéles in de verenigingbak gegeven door gastinstructeur (een gast instructrice / instructeur is geen lid van onze vereniging). Gastinstructeurs van buiten af betalen € 30,- per uur. De lessen mogen uitsluitend gegeven worden op tijden dat er geen ingeroosterde verenigingslessen zijn. Tijdens de lessen van de gastinstructrice kunnen de overige leden geen gebruik maken van de bak.


Optie 3:

Instructeurs (lid van onze vereniging) willen de bak gebruiken voor privé (groeps)lessen, ze betalen € 20,- per uur. Deze optie boek je voor een kwartaal. Het (privé)lesuur zal worden opgenomen in de lesagenda. Wekelijks zal de bak voor dat bepaalde uur gereserveerd zijn voor de privéles. De overige leden kunnen dat uur geen gebruik maken van de bak.


Optie 4:

Instructeurs (lid van onze vereniging) willen de bak gebruiken voor privé lessen met max. 3 personen, ze betalen € 2,= per lessende persoon. Tijdens deze privéles mogen alle overige leden gewoon gebruik maken van de bak.


Van alle instructrices die les geven (ook privé les) op ons terrein, wil het bestuur graag een copy van de lesgeefbevoegdheid. Dit i.v.m. mogelijke ongevallen en de verzekering!


Natuurlijk is het altijd mogelijk om iemand gewoon te helpen of wat aanwijzingen te geven! Maar wordt er betaald voor de les, dan moet de instructrice de vereniging hiervoor een (kleine) vergoeding betalen.


Wilt u meer weten of heeft u vragen over één van deze vier opties neem dan contact op met onze penningmeester:


Martien Verduyn

📧:martienverduyn@hotmail.com

Deel deze pagina